Samenwerken/adverteren

WeTri inspireert en motiveert dagelijks vele (tri)atleten met redactionele content over een gezonde levensstijl. Dit doen wij niet alleen via onze website, maar ook via onze nieuwsbrief en via Instagram. Via deze kanalen inspireren wij meerdere malen per week onze atleten.

Bij WeTri werken wij graag samen. Om een goede aansluiting te vinden bij onze atleten, zijn wij wel selectief met betrekking tot de merken, producten en/of diensten waar wij een samenwerking mee aangaan. Samenwerken kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door middel van:

  • advertorials;
  • branded content;
  • (product)reviews (getest door zowel een mannelijke als vrouwelijke triatleet);
  • winacties;
  • gesponsorde trainingsschema’s;
  • aangepaste wedstrijdpagina (inclusief branding en eventuele aanbiedingen voor atleten).
Product opsturen

Wil je een product opsturen om onder de aandacht te brengen? Dat mag altijd! Wij zijn constant nieuwsgierig naar nieuwe, gezonde en sportieve producten. Het opsturen van een product biedt geen garantie voor een publicatie, tenzij anders afgesproken.

Voor ontwikkelaars

WeTri beschikt over afgeschermde api's die kunnen worden gebruikt door andere partijen. Zo is er een api voor het opvragen van alle wedstrijden in de kalender. Wil jij deze data gebruiken voor op jouw website? Neem dan contact met ons op.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag een idee voorleggen, neem dan contact op via info@we-tri.nl.

Vaste partner

WeTri werkt momenteel samen met: