Dit betekent WeTri voor jouw triathlonleven

Artikelfoto

Met trots presenteren wij WeTri! WeTri is het compleetste triathlonplatform van Nederland. Door je aan te melden, kun je gratis en eenvoudig gebruikmaken van allerlei handige hulpmiddelen. Daarmee til je jouw triathlonleven naar een volgend level.

 

Meld je gratis aan

 

Het zal je vast wel zijn opgevallen dat we tal van interessante artikelen bieden. Dit is ook niet voor niets, want wij denken dat een goede voorlichting essentieel is voor een succesvol triathlonleven. Maar er is meer!

 

Volautomatische assistent

Ben jij ook dagelijks tot wekelijks in de weer met het bijhouden van allerlei sites voor de laatste wedstrijden? Met WeTri hoef je dat niet meer te doen. Wij bieden een slimme assistent die meerdere keren per dag voor jou het web afstruint naar nieuwe wedstrijden. Als hij er eentje vindt, voegt hij hem automatisch toe aan onze kalender en ontvang jij via mail een notificatie. Handig, toch?

 

Virtuele prijzenkast

Tijdens het ontwikkelen van WeTri viel ons op dat veel atleten - terecht - trots zijn op hun prestaties. Zo plaatsen ze hun pr's in hun biografieën op onder andere Instagram. WeTri helpt je jouw pr's samen te brengen op één plek, wat wij zien als jouw virtuele prijzenkast. En wat het mooiste is: hier is geen limiet op het aantal tekens.

 

Trainingsplanner

Voor wie net begint met de triathlon of al even bezig is en door wil stromen naar een hoger niveau, kan het handig zijn om strikte trainingschema's te maken. Vaak moet je die schema's van een briefje of uit een tabel aflezen. Met onze trainingsplanner hoeft dat niet meer. Je voert eenvoudig jouw trainingen in, en je ziet ze meteen terug in je dashboard. Als je wilt, kun je een herinnering ontvangen voor als je training bijna begint.

 

Show jouw uitrusting

Iedere atleet is trots op zijn spullen. Of het nu gaat om die prettig zittende wetsuit, dat fantastische sporthorloge of die snelle tijdritfiets, je wilt graag aan de wereld laten zien waar jij al die pr's mee bereikt. In WeTri kun je jouw 'gear' op een aantrekkelijke manier laten zien aan de rest van de wereld - en natuurlijk gluren waar dat sportmaatje van jou allemaal mee pronkt.

 

Naadloze Strava-integratie

Last but not least: wij weten dat veel atleten met Strava werken. Met Strava is het mogelijk om aan de hand van feiten, zoals de gemiddelde hartslag en het gemiddelde tempo, te zien hoe activiteit is verlopen. Om je bij WeTri meteen thuis te laten voelen, bieden wij ook naadloze Strava-integratie. Zodat jij altijd in jouw dashboard jouw recentste activiteiten kunt terugzien.

 

Dit wil ik ook!

Gepubliceerd in  Triathlon WeTri