Een wedstrijd vinden was nog nooit zó makkelijk - nu met Franse en Duitse wedstrijden

Artikelfoto

Het coronavirus houdt iedereen, inclusief de triathlonwereld, in zijn greep. Toch is het met een beetje passen en meten nog goed mogelijk om te blijven sporten. We hebben weer een paar nieuwe verbeteringen doorgevoerd om het leven van atleten makkelijker te maken.


Handige wedstrijdkaart
Waar we voorheen alleen de mogelijkheid boden om door onze wedstrijdkalender te bladeren, is het nu ook mogelijk om met onze gloednieuwe kaart in één oogopslag te zien waar jouw favoriete wedstrijden plaatsvinden. Sinds kort tonen we ook grote wedstrijden (2OD of meer) in Frankrijk en Duitsland. Die zijn nu ook zichtbaar in de kaart.


Wedstrijdkaart


Een veelgevraagde functie was ook om wedstrijden te kunnen filteren op subtypes. Sommige atleten bleken bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd in ‘kwartjes’, terwijl andere sporters juist weer specifiek zochten naar lange fietstochten. We hebben het daarom mogelijk gemaakt om wedstrijden ook te kunnen filteren op (sub)types.


Notificaties wedstrijdtypes instellen
We zijn nog één stap verder gegaan. Zo kun je bij de mailinstellingen ook aangeven dat je alleen maar notificaties wilt ontvangen voor een bepaald wedstrijdtype. Handig als je bijvoorbeeld alleen maar meldingen wilt over nieuwe triathlons, en niet over nieuwe hardloopwedstrijden.


Je kunt je wedstrijdtypes voor de notificaties aangeven bij jouw instellingen. Ga hiervoor naar Instellingen -> Meldingen -> Stel categorieën in.


Wedstrijden gemarkeerd als afgelast

Helaas moeten veel organisaties hun aankomende wedstrijden annuleren vanwege het coronavirus. Onze kalender speelt nu ook in op de actualiteit. Zodra een wedstrijd niet doorgaat en WeTri op de hoogte is, zal de status automatisch wijzigen in 'afgelast'.


Afgelast


Zoeken naar een verblijf
WeTri kreeg pas ook al een paar nieuwe verbeteringen. Zo maakten we het mogelijk om gemakkelijker te zoeken naar een verblijf tijdens een wedstrijd. Misschien is dat nu eventjes wat minder interessant, maar straks als het nieuwe seizoen aanbreekt des te meer!


Ook is het sinds de vorige update mogelijk om trainingsschema’s te maken en die vervolgens te delen met anderen. Via de tab ‘Trainingsschema’s’ in Mijn Trainingen kun je een schema maken. Dat kun je vervolgens delen met jouw sportmaatjes.

Gepubliceerd in  WeTri