Handig: trainingsschema's maken én delen met je sportmaatjes

Artikelfoto

WeTri is continu bezig met verbeteringen om het leven van atleten nog makkelijker te maken. Wij hebben daarom een nieuwe versie van het platform online gezet dat een paar interessante, veelgevraagde features bevat.


Zoeken naar overnachtingen
Het vinden van een geschikt onderkomen tijdens een wedstrijd kan een lastige klus zijn, vooral als die ene fantastische competitie op een plek is die je niet kent. Om het zoeken (en dus het vinden) van jouw verblijf makkelijker te maken, tonen we voortaan bij iedere wedstrijd accommodaties die zijn aangesloten bij Booking.com.


Daarnaast helpt de Booking.com-module ons om WeTri draaiende te houden; bij iedere overnachting die via WeTri tot stand is gekomen, ontvangen wij een klein bedrag van het hotel via Booking.com. De opbrengsten kunnen we weer investeren in een beter platform.


Booking.com


Trainingsschema's maken en delen

Een veelgehoorde wens was om trainingsschema’s te kunnen maken en die vervolgens te kunnen delen met anderen. Vanaf nu kan dat. Via de tab ‘Trainingsschema’s’ in Mijn Trainingen kun je voortaan een schema maken. Dat kun je vervolgens delen en door jouw sportmaatjes laten importeren via diezelfde tab in hun agenda’s.


De optie voor het maken van trainingsschema’s en het delen daarvan bevindt zich nog in testfase. Dit betekent dat er nog fouten in de software kunnen zitten. Kom je er eentje tegen? Neem dan contact met ons op.


Trainingsschema's

Gepubliceerd in  WeTri