Nieuw: pizzapunten, Community en meer!

Artikelfoto

WeTri is continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen. Wij zijn dan ook trots om je te laten weten dat we een nieuwe, belangrijke update hebben doorgevoerd. Hiermee krijg je de beschikking over een aantal nieuwe goodies!


De belangrijkste wijziging is 'Community'. Dit is een nieuw onderdeel binnen WeTri. Via Community kun je anderen op de hoogte houden over jouw recentste triathlonhoogtepunten. Bijvoorbeeld dat je meedoet met een wedstrijd, of dat je nieuwe uitrusting hebt aangeschaft waar je trots op bent. Community kun je vinden onder het gelijknamige tabblad in het hoofdmenu.


Pizzapunten


PizzapuntenWat nu ook nieuw is, is de mogelijkheid om pizzapunten te geven. Want wie durft er nu 'nee' te zeggen tegen deze smakelijke vorm van waardering? Je kunt anderen pizzapunten geven, om bijvoorbeeld te laten zien dat je hun activiteiten waardeert. De atleet die een pizzapunt krijgt, krijgt hier een melding van op zijn dashboard.


Binnen Community kun je ook reageren op updates van andere atleten. Dit is handig als je bijvoorbeeld een sportgerelateerde vraag hebt waar je het antwoord niet op hebt. Alle WeTri-atleten bij elkaar beschikken over genoeg sportkennis, waarmee ze je snel verder kunnen helpen.


Community is natuurlijk heel mooi, maar niet verplicht. Als je dit niet wilt gebruiken of je wilt niet dat anderen jouw activiteiten op WeTri kunnen zien, ga dan naar Instellingen -> Privacy en vink 'Mijn activiteiten zijn zichtbaar voor anderen' uit. 


Direct inschrijven via NTB

Aan onze wedstrijdkalender worden dagelijks nieuwe wedstrijden toegevoegd. Deze wedstrijden verzamelen wij uit verschillende bronnen, waaronder de Nederlandse Triathlonbond (NTB). De bond heeft sinds kort zijn inschrijfwebsite grondig vernieuwd. Dankzij deze vernieuwing kan WeTri nu ook bij elke NTB-wedstrijd een Inschrijfmodule laten zien. Dit betekent dat je jezelf meteen kunt inschrijven via de NTB. Handig, toch?


NTB


Nieuwe wedstrijden op voorpagina

We hebben gemerkt dat onze bezoekers de wedstrijdkalender erg belangrijk vinden. Om deze kalender prominenter op WeTri te laten terugkomen, hebben we besloten om op de voorpagina nu de laatst toegevoegde wedstrijden te laten zien. Zo ben je met één bezoek aan WeTri meteen up-to-date!


Gratis aanmelden bij WeTri!

Gepubliceerd in  WeTri