Over WeTri

WeTri is het compleetste Nederlandstalige triathlonplatform. Behalve een complete wedstrijdkalender (voor zowel triathlon-, hardloop-, en wielerwedstrijden) en diverse achtergrondartikelen, kan een atleet ook een WeTri-profiel aanmaken.

Met dit profiel beheert de atleet zijn of haar uitrusting, pr's, trainingen en nog véél meer. Daarnaast biedt WeTri een 'virtuele assistent', die 24 uur per dag controleert of er nieuwe wedstrijden zijn en deze vervolgens in een handig overzicht per mail naar de atleet toestuurt.

Over ons

WeTri is eind 2019 ontwikkeld door 'ons', Yoeri & Hanneke. Wij zijn een enthousiast triathlonkoppel uit Noord-Brabant. In de afgelopen jaren hebben wij tientallen wedstrijden van dichtbij (als deelnemer en als supporter) meegemaakt in binnen- en buitenland. Van diverse Ironman- en Challenge-wedstrijden tot en met kleinschalige evenementen.

Yoeri triathlont sinds 2015 en volbracht, na kwartjes, OD's en halve afstanden, in 2021 zijn eerste 'hele' (10:42:28). Hanneke kreeg via haar vader de passie voor de triathlonsport met de paplepel ingegoten. Na jaren haar vader aangemoedigd te hebben, begon ze in 2020 zelf met deze prachtige sport. Ze houdt het (op dit moment nog) bij de sprint- en kwart-afstanden.

Samenwerken
Vind je WeTri interessant als partner en wil je samenwerken? Dat kan! Lees onze informatiepagina.

Contact
Heb je suggesties, opmerkingen of klachten? Neem dan contact met ons op via info@we-tri.nl.

Vaste partners

WeTri werkt momenteel samen met: