Over WeTri

WeTri is het compleetste Nederlandstalige triathlonplatform. Behalve een complete wedstrijdkalender (voor zowel triathlon-, hardloop-, en wielerwedstrijden) en diverse achtergrondartikelen, kan een atleet ook een WeTri-profiel aanmaken.

Met dit profiel beheert de atleet zijn of haar uitrusting, pr's, trainingen en nog véél meer. Daarnaast biedt WeTri een 'virtuele assistent', die 24 uur per dag controleert of er nieuwe wedstrijden zijn en deze vervolgens in een handig overzicht per mail naar de atleet toestuurt.

Over ons

WeTri is eind 2019 ontwikkeld door 'ons', Yoeri & Hanneke. Wij zijn een enthousiast triathlonkoppel uit Noord-Brabant. Yoeri is momenteel aan het trainen voor zijn eerste ‘hele triathlon’. Hanneke houdt het (op dit moment) liever bij de sprint- en kwart-afstanden.

In de afgelopen jaren hebben wij tientallen wedstrijden van dichtbij (als deelnemer en als supporter) meegemaakt in binnen- en buitenland. Van diverse Ironman- en Challenge-wedstrijden tot en met kleinschalige evenementen.

Samenwerken
Vind je WeTri interessant als partner en wil je samenwerken? Dat kan! Lees onze informatiepagina.

Contact
Heb je suggesties, opmerkingen of klachten? Neem dan contact met ons op via info@we-tri.nl.

Vaste partners

WeTri werkt momenteel samen met: